Парцел с видимост от магистрала Тракия

Авифа ЕООД предлага за продажба УПИ с излаз (не директен) и лице на магистрала Тракия с действащо разрешение за строеж. Имотът е с площ 4463кв.м. и има достъп (вижте схемата в снимките) от магистрала Тракия в двете посоки, както и директен достъп от село Нови Хан. Парцелът е с отлична видимост от магистрала Тракия в посока София и е подходящ за представителство, шоурум или база с място за обемна техника. Теренът може да се използва за рекламиране във всяка своя част включително и рекламно пространство на бъдещи сгради.
Параметрите на застрояване са , плътност 80%, озеленяване 20%, КИНТ 2,5, КК (кота корниз) 15метра. Трафопост има точно до парцела, водоизточник има наблизо, има и денивелация в посока Нови Хан, която няма да възпрепятства бъдещо застрояване. В снимките към обявата има цялата налична, важна информация за УПИ-то, допълнително от нея съществуват папки с проектна документация. Цената е с ДДС.

Цената 168 000 € е с ДДС / 38 евро/кв.м.

За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот.

Тракия

Image 1 of 5

Вашият коментар