Недвижими имоти

Покупката на жилище с банков кредит е сериозна стъпка в живота на всеки от нас и ни обвързва за доста дълъг период . През този период Вие плащате такси управление, лихви, застраховки, които към края на периода могат да бъдат доста голяма сума. Но винаги възникват въпроси относно всички процедури по отпускането на кредита, както и таксите, които човек не може да изчисли – лихвени проценти (фиксирани, плаващи, фиксирани само за определен период), такса за обслужване (еднократна фиксирана, еднократна като процент от кредита, годишни, месечни).

Предварителният договор, капарото по него и срока за плащане също са пряко свързани с получаването на кредита.

Ние от Авифа EOOD ще Ви съдействаме относно необходимата документация за кредит изисквана от кредитоискателя и продавача на имота.

За да осигурим максимално добро обслужване на своите клиенти ние работим и онлайн. Можете да ни изпратите запитване, след което ще получите докумeнт, който да попълните. След няколко дни на имейлът си ще получите кредитен сертификат относно размерът на кредита, който можете да получите ,съобразен с Вашето трудово възнаграждение. Това ще Ви помогне да направите правилния избор – оптимално решение за вашите нужди и възможности. След като получите сертификатът можете да изберете недвижим имот в рамките на възможностите си . Когато изберете имотът ще Ви съдействаме за експертна оценка въз основа, на която банката ще отпусне желаният от Вас кредит.

Пишете за консултация

Авифа ЕООД продава

Авифа ЕООД продава седем имота в село Лесново, което се намира на 4 км. от Елин Пелин и на 27км. от София.

Имотите са със сменено предназначение , урбанизирани за жилищно, ниско застрояване до 10м.височина. Големината им е от 722кв.м. до 1497кв.м, на скица по-долу са показани. Плътност на застрояване 40%, кинт 1,2, кота корниз(височина)10м.

До имотите има насипан с чакъл път, комуникациите са изградени :

1. Канал;

2. Трасе за оптика (до най- дългата точка на парцела за да не се сплайсва);

3. Вода във всеки парцел;

Цената е 90 евро/кв.м. когато имотите се продават поотделно.

4. Тръби за газ във всеки парцел (изградени от сертифицираното дружество за газ в Елин Пелин);

5. Ограда на всички парцели срок до юни;

6. Осветление;

7. Видеонаблюдение;

8. Табло за ток във всеки парцел и изградено трасе до трафопоста

Обявената цена е за имот с големина 722кв.м.

Цената е 90 евро/кв.м. когато имотите се продават поотделно.

За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот.

380 000евро / 1275евро/кв.м.

Къща в строеж, Нови Хан

Авифа ЕООД продава новопостроена къща, намираща се в централната част на село Нови Хан. Само на 15км. от София. Парцелът е слънчев, равен, с хубава форма и красив изглед към Стара планина. Изключително лесен достъп. На метри от училище и детска градина. Канал , газ и нов водопровод. Приятни съседи.

Мястото е тихо и спокойно. Площ на парцела 873кв.м. Разгъната застроена площ на сградата 298кв.м. Разположение първи етаж баня с тоалетна, спалня , хол с кухня и трапезария, голяма веранда .

Втори етаж две бани с тоалетни, три спални. Шест камерна дограма Рехау , външна изолация Баумит 10 см. , отвътре вата 10 см. и гипсокартон кнауф , керемиди брамак . Цената е за степен на завършеност – шпакловка и замаска.

Цена 380 000 евро

Втори етаж две бани с тоалетни, три спални.

Шест камерна дограма Рехау, външна изолация Баумит 10 см., отвътре вата 10 см. и гипсокартон кнауф , керемиди брамак . Цената е за степен на завършеност – шпакловка и замаска . Възможност за покупка и при състоянието към момента на цена по договаряне .За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. Съдействие за банково кредитиране .