Къща на комуникативно място в град Елин Пелин

Авифа ЕООД продава къща, намираща се на комуникативно място в град Елин Пелин, община Елин Пелин. Общината се намира в централната част на Софийска област между две магистрали Тракия и Хемус и е една от най-бързо развиващите се. На територията и са разположени логистичните бази на почти всички вериги магазини Лидъл, Била , Т Маркет, Технополис, ДМ, както много промишлени предприятия Триза, Баумит, Брамакс, Солид , Доландия и много други.
 
Площ на парцелът 645 кв.м. Къщата е с площ 80 кв.м и се състои от хол, кухня и две спални, баня с тоалетна, до нея има залепен двоен гараж с работилница и площ от 55кв.м. , част , от който може да се присъедини към жилищната сграда. Пред имотът минава газ, има ток монофазен и трифазен, вода и канализация. Къщата може да се използва и за инвестиция, даване под наем на работници в съседните предприятия.
 
За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална информация.

Цена 190 000 € / 1407 евро/кв.м.

къща град Елин Пелин

Image 1 of 16

Вашият коментар