Къща близо до центъра в Елин Пелин

Elin_Pelin_kushta

Авифа ЕООД продава къща на два етажа, находяща се в град Елин Пелин, София област на метри от центъра на града. Град Елин Пелин е общински център на една от най-бързо развиващите се общини. В града и общината са разположени редица логистични бази, складове на големи вериги магазини, ритейл парк и множество производствени предприятия. Заради доброто му местоположение с бърз достъп до столицата и наличието на много работни места той е предпочитано място за живеене.

Къщата е със застроена площ от 76 кв.м. и разгъната застроена площ от 152 кв.м.  Има  високо подпокривно пространство, което ,след реконструкция, може да се използва за живеене. Покривът е ремонтиран, дограмата е сменена, направна е  външна изолация, газта е вътре на първият жилищен етаж. Разположението на първият етаж е следното: коридор, баня с тоалетна, спалня и всекидневна с кухненски бокс. На втори жилищен етаж има баня с тоалетна, коридор и три спални.

Дворът е 382 кв.м. и в него е построена допълнителна постройка с две стаи и баня с тоалетна.

За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална информация и пълно съдействие за изготвяне на необходими документи.

Цена 249 000 евро

Двуетажна къща

Image 1 of 17

Вашият коментар