Купете Вашият мечтан имот

 

Купете Вашият мечтан имот, използвайки нашето професионално съдействие!

 

 

 

 • Ежедневно проучваме пазара на недвижими имоти и ще Ви консултираме относно определянето на пазарната стойност на имота, който търсите. Чрез сътрудничеството ни с утвърдени агенции и строители ние ще успеем да намерим имота, който е най-подходящ и  на най-добра цена за Вас.
 • След като намерим Вашия мечтан имот ще Ви помогнем при воденето на преговорите за уточняване условията за закупуването му, а  при евентуални проблеми възникнали по време на периода и след това ще Ви помогнем с юридически съвети.
 • Ще направим проверка на собствеността на избрания от Вас имот и ще съдействаме при издаването и осигуряването на нужните документи за безпроблемното протичане на покупката.
 • При нужда от банково кредитиране ще Ви поднесем актуална информация и ще Ви съдействаме за изготвяне на изискваните от съответната банка документи.
 • Работейки с нас ще получите индивидуален подход и коректно отношения по време на целия процес. Ние ценим нашето добро име и за нас на-голямата награда е добрата препоръката. 

Очаваме Ви!

Купете имот

Buy

 

   

  НАШИТЕ  УСЛУГИ

   

   

  Evaluation

  Оценка на имот

   

  find a property

  Намерете имот

   

  Sale

  Продайте имот

   

  Buy

  Купете имот

   

  rent property

  Отдайте имот

   

  Rent

  Наемете имот