Къща в село гара Елин Пелин

Авифа ЕООД продава къща след ремонт, намираща се в село гара Елин Пелин, община Елин Пелин. Общината се намира в централната част на Софийска област между две магистрали Тракия и Хемус и е една от най-бързо развиващите се. На територията и са разположени логистичните бази на почти всички вериги магазини Лидъл, Била , Т Маркет, Технополис, ДМ, както много промишлени предприятия Триза, Баумит, Брамакс, Солид , Доландия и много други.

Площ на парцелът 430 кв.м. В имотът има две една до друга едноетажни къщи с обща площ от 141 кв.м. , първата се състои от кухня, хол, две стаи, баня с тоалетна, втората има кухненски бокс, всекидневна, две спални , баня с тоалетна и килер. Двете са с ПВЦ дограма, под с изциклено и лакирано дюшеме, теракот, стени латекс. Ток, вода, нов хидрофор, канал, газовои електрическо котле с инсталация за отопление. Къщата може да се използва и за инвестиция, даване под наем на работници в съседните предприятия.

Цена 189 000 € / 1340 евро/кв.м.

При сериозен интерес са възможни преговори относно цената.

За клиенти  на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална информация.

къща гара Елин Пелин

Image 1 of 17

Вашият коментар