Етаж от сграда

Авифа ЕООД предлага за продажба първи етаж от административна сграда , находяща се в центъра на село Доганово. Селото е разположено на 9 km от град Елин Пелин, община Елин Пелин, на 37 km източно от София и се намира в хълмисто-планински район. Доганово е заобиколено отвсякъде от Ихтиманска Средна
гора. От него се виждат високите върхове на Стара планина.

Сградата е с предназначение за комплексно обслужване и е разположена върху парцел с площ 556 кв.м., от който , заедно с етажа, се продават 47,34 процента идеални части.

Етажът е 245,12 кв.м, към него има и 47,34 процента идеални части от сградата, което включва и част от подземен етаж, бивша дискотека.
Самият етаж е разделен на две отделни части, едната е около 205 кв.м. Другата част е около 40 кв.м.в тази част има окачен таван и е в по- добро състояние.
Дограмата на целият етаж е сменена, върху прозорците са монтирани решетки, а в едната част и ролетни щори, подовете са теракот, стените латекс. В имотът има ток, вода и канализация. Останалата част от сградата е собственост на община Елин Пелин.

За клиенти на фирмата консултация относно цялата необходима документация за осъществяване на покупко-продажбата на недвижимият имот. При банково кредитиране, актуална информация и пълно съдействие за изготвяне на необходими документи.

Цена 110 000 € / 449 евро/кв.м.

етаж от сграда

Image 1 of 19

Вашият коментар